Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

diumenge, 3 de febrer del 2008

Els somnis es poden fer realitat...


Aquest cap de setmana saltava la notícia: Pau Gasol és jugador de Los Angeles Lakers. El somni d'un infant de jugar a la NBA i de fer-ho als Lakers, s'havia fer realitat. Això ens demostra que amb esforç, constància, perseverància i una cop de sort per acabar-ho... és pot arribar on un es proposa.

Jugar a la NBA és un honor, per qualsevol amant del bàsquet i jugar en una equip tant mític com el dels Lakers d'Abdul Jabbar, de Magic Johnson, d'O'neal, i ara de Bryant... Bryant i Gasol junts en un equip units per un desig indicutible, guanyar l'anell de campions de la NBA. Crec que seria el millor llaç per embolcallar una trajectòria esportiva fet pas a pas i mesuradament. Ara ens queda esperar com funcionarà a la pista aquest duet, que ara com ara i des de la més gran imaginació promet un bon espectacle.

Així doncs, restarem a l'espera de gaudir d'un bon bàsquet i d'una lliga de les estrelles ben emocionant que ens doni grans moment de bàsquet el que queda de temporada. I esperem que el saber fer, i l'avanç trankil cap endavant portint en Pau, el noi de Sant Boi a guanyar algun dia L'anell més preuat, el més gran tresor per un jugar de la cistella... l'anell de la NBA!!!

Ànims Pau, endavant i a per totes!!!