Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dimarts, 24 de març del 2009

Un Barça per somiar


Portàvem molt de temps que els cules no gaudíem tant amb el nostre equip. El futbol que fa aquest barça va més enllà de fer correr una pilota per la gespa. És un equip que es veu i se sent equip des de fora, que va a la una, que quan un estira l'altre arronsa.

En Pep Guardiola ha sabut orientar als seus jugadors d'una forma admirable, i sembla que molt haurien de canviar les coses perquè es desequilibrés aquest any l'equip. Per partits i títols que es perdin, per partits i títols que es guanyin... ningú pot negar que aquest equip dóna espectacle i que transmet amb el seu joc, una sensació plaent de domini de les situacions i del joc.

Les coses fetes amb el cap, i amb intel·ligència sembla que encara poden funcionar, en un món distingit per la barroeria i per la manca de termer tan útils com: esforç, constància, treball en equip, sacrifici... l'humanisme de la persona, mai deixarà de necessitar d'aquests punts d'honors interiors per aconseguir les coses. Tots sabem que poden sortir bé i malament, tots sabem que un dia guanyes i un altre perds... però el que canvia és la sensació, aquella sensació de satisfacció d'haver-ho fet el millor que has sabut en aquells moments i d'haver-hi posat tot el teu èsser.

Avui tenim un Barça de futbol victoriòs, lluminós, imponent. Un Barça que fa sentir als cules com herois orgullosos dels seus jugadors... esperem que sàpiguem estar a l'alçada de forma intel·ligent quan i hagin baixades. Doncs està més que demostrat que el bon culé quan les coses van maldades s'enfonsa, generalment, en les crítiques i poca cosa més.

Tenim un equip únic, gaudim doncs de cada instant que ens ofereixi la temporada i al final amb l'esforç de tots segur que alguna cosa recollirem!!! Tant de bo pugui ser un triplet d'aquells que fan història!!! VISCA EL BARÇA!!