Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dissabte, 11 d’abril del 2009

Moments per disfrutar


Aquesta setmana els cules hem pogut gaudir d'una setmana d'esport ben emocionant i complerta. Els equips de bàsquet i futbol ens han donat una lliço de com es pot jugar i fer disfrutar a l'afició d'allò més.

Dimecres l'equip de Guardiola ens aforia un recital de joc i efectivitat impressionant... un equip treballava conjuntament i això el feia arribar a aconseguir una victòria d'aquelles que fan història davant d'uns dels equips de la vella guarda europea.



I dijous, bàsquet. El Palau Blaugrana es va vestir de gala des del primer moment. L'afició s'havia la importància del partit i no va fallar. Les entrades exhaurides gairebé des del primer moment que sortiren a la venda, van fer omplir un Palau que volia i necessitava somiar amb el pas als Play Off de Berlín que tant se'ns estava resistint en els darrers anys.

I l'equip no va fallar, un Navarro esplendorós va donar força a l'equip des de l'inici... i la resta de l'equip, conjuntament va saber aportar la part imprescindible a tot bon partit. Posicionament i circulació de pilota tant dins com a fora de l'area. Un gran partit, i un bon pas per avançar cap a Berlín.

Després d'això, ara toca seguir endavant i a veure si s'allarga aquesta onada de bon joc, i es recompensada amb un bon fruit al final del camí. El que es cert, és que als que ens agrada l'esprot, veure com un equip juga com equip i van a la una, és un gust. En un món marcat per les individualitats, veure com l'orquestra està ben afinada, gràcies a bons directors... donen un grau de positivisme en tots els sentits que et fan seguir veient el futur com a prometedor. A gaudir-ne doncs!!