Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dimecres, 24 de setembre del 2008

Guia per a conèixer els efectes de les drogues

Guia per a conèixer els efectes de les drogues
El Departament de Salut edita una guia per a que els joves puguin resoldre els seus dubtes sobre les drogues. Les drogues de disseny i els efectes d’addicció de l’alcohol i el cànnabis són només alguns dels temes que es tracten a Drogues, què cal saber-ne?
Hi ha molts dubtes sobre les drogues i encara més incerteses entre els joves. Per a intentar informar d’una manera més propera als joves, el Departament de Salut publica la guia Drogues, què cal saber-ne? L’aspecte en què més èmfasi fa la guia és el de els efectes que comporta el consum de drogues.
També es detalla el nom, les característiques i els efectes de les anomenades drogues de disseny, com ara les amfetamines o els psicofàrmacs. La guia, a més, aporta informació relacionada amb la prevenció i el tractament de desintoxicació de tots els tipus de drogues.
La guia es pot consultar en paper. Per a recollir-la cal anar a qualsevol punt d’informació juvenil de la Secretaria de Joventut. També es pot trobar el document a través d’Internet, al següent
enllaç.

Enric Mª Sebastiani i Obrador
Sotsdelegat de la FIEP Catalunya
Professor de la FPCEE Blanquerna - Universitat Ramon Llull

web: http://www.gencat.cat/salut/depsalut/index.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Núria,

sóc una fidel seguidora del teu blog, però darrerament el tens molt abandonat. POtser que t'animis comentant alguna de les teves lectures, per exemple, el llibre d'Aristòtil que duïes a la mà aquest matí.

T'espero en candeletes, m'encanten el teus posts

Cerve ha dit...

Hola,

no sé qui ets, però està clar que ets una "pelegrina". Ja que el llibre d'Aristòtil ara mateix només recordo haver-lo portat de casa a l'escola.
Doncs sí, tens raó, fa temps que no escric res visible al blog... diguem que tinc 3 o 4 textos en marxa, però encara no els he penjat. És que això del temps ara mateix es força reduït, i he deixat passar més temps del que era habitual entre escrit i escrit. Espero aviat posar fi a aquest buit escriptor...
I sobre el llibre d'Aristòtil, podria servir-me per un dels que estic preparant... espero no trigar gaire i seguir acomplint mitjanament les teves espectatives lectores.

Gràcies per l'interés i l'anar llegint... una abraçada,

Núri@