Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

diumenge, 15 de juliol del 2007

Bones de nou!!

Aquí tot segueix trankil, molt trankil... que us he de dir. L'estress i l'anar de cul d'aquesta gent no és ben bé el de Barcelona. Els horaris no existeixen, i dubte de quan anem a currar, la resta és ben bé allò d'anar fent... que ja hi arribarem. I mira, de vegades úna mica de ritme també és troba a faltar... bé, ja em coneixeu... jejejeje

Demà ja comença més la cosa de debó. Estaré treballant a 4 llocs diferents, i de moment més que orgnaitzar coses és anar-ne improvisant, pel mateix que us he dit: horaris, i d'altra organització aki no ho tenen molt per la mà.... tot i així bé. I ara amb els nens de Techo, nens enganxats a tot tipus de droga, prou bé. És una important menjada de tarró, surts ben cansadeta... una gran experiència ja us ho dic, no em tornaré a mirar els sabaters de la mateixa manera. Aki són uns dels que venen la droga més barata, alias "clefa"... cola amb alcohool, uns colocons que agafen els pobres crios del cagar-s'hi.

Pel que fa al fred ha baixat, i s'agraeix perquè la rasca era d'escàndol. I ara ja podem començar a lluir cames i maniga curta. Per la resta, menja i companys... molt bé ( Margee!!! gana no n'estic passant eh??? ké lo sepas!!!!!)

I res, que guay rebre les vostres respostes. Ja veig que esteu totes amunt i avall com sempre, no podem evitar se com són... pel que fa a les fotikis, complicat Marta. Amb alguns companys deiemde muntar un espai amb fotus, però ja veurem, dependrà de la tecnologia punta que corre per aki. De moment hem fet algun intent.
ARANTXA!! quan de temps, jejeje... ja veus les novetats. A veure si és veritat i ens veiem a la toranda, tu també m'has d'explicar que tal va l'aventura matrimonial!!!
Ei, Monty... merci per trucar a ma mare, a veure si un dia li vas a fer uns visita!! jejeje.... que tant de temps no te'n recordaràs d'anar a Sants. Què tal els castells?? records al Juli.
Mireia, ke tal?¿? recuperada de l'ATRIUM!!! jejeje... moltes records a la familyyy, no cullis moltes ametlles ein?¿?¿ Vagi bé, granadellina!!!

TIA! què tal tot? ja vaig parlant amb la mama, com et deu tenir imformada. Tot bé, ara ja situada i aki doncs aprenent i vigilant. Doncs hi han condicions sanitàries un tant peculiars... però s'intenta tenir tot ben apamat. Gràcies per anar seguint el blog... i si voleu algun moment li podeu ensenyar a la mama.

Vinga doncs, fins la propera!! De segur que aleshores ja us podré parlar de moltes més coses. De moment, el futbol és la meva raó de ser, el bessó ja puc dir que està recuperat!!!

Molts petonets !!

Núri@

P.D: no feu cas de les faltes, aki els teclats van a pedals i ja no sé que clikuuu...jejejejeje ;)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola bonica, aqui amb tens. No se que dirte o per bon començar. De moment per aqui tot be, treballan i amb un temps força desent. Ya se que vas trucan a la mare per tan ya saps que les revisions médicas es tan el corren i son corectes i si no ho sabias ya tu dic yo.Un dia de aquets que yo no treballi es quedara a sopar ya ho hem parlat i aixi li podrem ensenyar amb tranquilitat la teva pagina. La Marieta es amb el nano a Barcial i su esta pasan be. Ahi ens va trucar per dirnos que habia rebut per el mobil un missatjet que li deia que ya tenia reservada plaça a Bellaterra i el nano a físicas be ya els tenim encarriladets. En quan al Maci no en se res de nou,tret que va trucar per dir que habia aribat be
a Egipte.
I ara perlem de tu, tinc por que aixo de aqui te afecti masa si no ara si quan astiguis aqui a Barna ...........be pot ser son numes paranoies pero ya saps que soc una mica rareta.
Saps es fantastic que pesesis en crea aquet vincle de comunicació estan tan lluny es com cuan tu i yo parlem pel el messenger i no penso que despres algu o altre o llegira i veura que no en ser de escriure amb català pero no amb fa vergonya per que ser que tu ests la primera que no m'ho retreu i ha sigut la manera de llenserme a la piscina.
Cuidat molt i per si dun cas "Carpe diem"........que ya me explicaras que volt di en realitat.
Ah! i un petonas ben gran.... fins aviat. Anna.

Anònim ha dit...

Hola cerve!!!
com anem?xl ke escrius benne.
divendres marxo a casa blanca fins diumenge nit,ja t'explicaré que tal i si puc t'envio fotikis jeje.
Demà he d'anar pagar la matricula del DEA per l'exposició que serà el dia 20 o 21 de setembre, trucaré a la teva mami i si es`tà per casa li faré una visiteta.
saps la marta bessona? la dels verds, està lesionada, dissabte es va aixefar una vertebre la D9,haurà de portar 3 mesos un corser pobreeeeeee amb la calor que farà.
et deixo que m'en vaig amoure l'esqueleto jeje
ens veiem xki
cuida't mil petonets
Kristy

Anònim ha dit...

Hola torno ha ser yo, una coseta et pots informar si aqui treballan les Aldeas Infantils SOS.......es que hi colaboro i voldria saber de primera ma si funcionan o no aixi de clar per si i continuo o no.
Res mes de moment una abraçada. Anna.