Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

divendres, 22 d’agost del 2008

Aixo s'acaba


Ei,

com anem per les terres catalanes? Per aqui molt rebe, portem 3 dies de solet i no ens ho acabem de creure!!!! Es un petit plaer poder seure amb el cul a la gespa mentre et menges un gustos entrepa a la Irlandesa.


I res, avui s'han acabat les classes a Galway i la gent ha comencat a desfilar cap a casa seva i cada dia ens quedarem una mica mes solets per aqui, i una mica tristois... De moment pero gaudirem dels encants d'aquesta petita ciutat fins diumenge, dia en que agafem les maletes direccio a Killarney. Comenca la nostra ruta vacacional!! Primer sera Killarney amb una visiteta a The Ring of Kerry, segon Cork, i per acabar Dublin, on el divendres 29 agafarem un precios avionet que ens torni a caseta...

Sembla mentida com passa de depressa al temps, fa gairebe 9 mesos parlavem de la possibilitat d'anar a estudiar angles fora, i ara no nomes es una realitat si no que ja ha arribat el final!! Per sort la vida te aquests petits plaers de poder veure projectes acomplerts. De fet si no fos per la il.lusio que suposa el futur, i l'aprofitar els petits moments que la vida ens dona, quin sentit tindria aquesta.

Be, no se si podre escriure algun altre dia durant la ruta IRLANDESA... per tant pot ser que aquest sigui el darrer escrit des d'aquestes terres. Aixi es que un plaer d'haver compartit el viatge de nou, i ens veiem a Barcelona!!!

See you later...