Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dissabte, 16 d’agost del 2008

The Cliff's of Moher and Walking Burren

Primer dia del cap de setmana. Mireu que maco el paisatg que avui hem vist. Hem anat a visitar els famosos penyasegats de "The Cliffs of Moher"... es fa dificil definir amb poques paraules aquest indret: espectacular, majestuos, impressionant, incomparable... sumat a la gran extensio d,aigua que s,exten a l,horitzo i davant teu, mentre el vent et colpeja amb forca la cara.
Malgrat que el temps no es gens agrait ni lluit, com ja et deixen clar els irlandesos, Irlanda es preciosa en quan a paisatges i a tranqui.litat... i la seva gent es forca acollidora i amable en general.

El dia ha sigut prou lluit, ja veieu HA FET SOLET durant la ruta tant per la zona de Burren, com a l,estada als Clifs. Primer hem anat a la zona de les muntanyes de Burren i ens hem atipat de veure grans extensions de camps verds intensissims, molt allunyats del verd a que estem acostumats a Catalunya. Com veureu a les fotografies sembla que faci bon dia i tot, oi? Doncs ens haguessiu vist arribar a Galway, no pensarieu el mateix, xopes les 3 d,aigua com a popets!!! De fet ja no en fem gaire cas, porten 15 dies, de fet des que hem arribat que en algun moment o altre plou... me so menys pero plou. Aixi ja poden tenir els camps ben verds!!!


Res, de moment aixo es tot. Dema tocara de el Parc Nacional de Connemara, o sigui que ja us en fare 5 centims en quan pugui. De moment espero que el recull de fotografies de la sortideta d,avui us hagin agradat pels que tingueu facebook alla n,he penjat mes de la sortida i en quan pugui en penjare alguna altra de la sortida a les Aran Island, i de Galway en general, sigui de dia o de nit !!
Un forta abracada des d,IRLANDA per tots!!!