Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dimarts, 19 d’agost del 2008

My house in Galway


Hola a tots i totes!!

Ja em teniu aki de nou. Avui us mostrare les interioritats de la meva House aqui a Galway, en definitiva us fare 5ct. d'on visc tot il.lustrant l'explicacio amb alguna que altra fotografia.

Dins de Galway estem tocant a les afores de la ciutat a uns 15 minuts del centre caminant. L'efici consisteix en un seguit d'apartatments de diferent nombre de persones. El nostre en concret te 5 habitacions, i compartim l'apartament amb 3 italians (una parella, i una senyora mes gran), i de moment tot molt be: especialment amb la parella ja que son mes joves i riem molt.

D'entrada els apartaments es veuen molt pijis. El primer dia a l'entrada un segurata, forca poca solta, ens va donar una clau magnetica que magicament despres vam descobrir que obria totes les portes del recinte, inclosa evidentment la de la nostra habitacio.




L'apartment es de dos pisos: a baix hi tenim 3 de les habitacions (una es la meva), un bany i un menjadoret, tipus loft com podeu suposar i a dalt hi han 2 habitacions mes i un altre bany.














A la cuina es on mes vida fem quan estem a casa, i te de tot... com podeu veure. No ens podem queixar. I la meva habitacio... es molt mona ja veieu, sobretot quan has de muntar el "tenderete" de la roba mullada perque no para de ploure en tot el dia. Queda tope "Chic" !!


Very Bonicu oi???

Doncs apa, ja heu vist una part mes del meu viatge a les Irlandes, petonets...