Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dilluns, 18 d’agost del 2008

I can't the more... no puedo, no puedo deixar de "mullar-me !!


Hola de nou,


Ahir el dia no va ser com a Cliff's of Moher... i aixo vol dir que van caure "xotus de punta" per variar una mica. Tot i aixi la sortida va ser maca, i el paisatge, encara que aigualit per l'aigua era molt espectacular.



El conjunt de Muntanyes que conformen el Parc Natural de CONNEMARA, esta format un conjunt de muntanyes mitjanes molt verdes i amb molt poca zona boscosa, per no dir que gairebe no hi han arbres. Nomes ens els indrets mes interiors de les valls de el conformen en podem trobar.



Primer pero, abans d'endinsar-nos dins del parc, vam fer un parell de parades: una d'elles al parc de Cong, un indret molt maco i ple d'arbres impressionats, centenaris en molts casos i que van fer variar bastant la visio que fins ara haviem tingut del paisatge Irlandes. Ja que d'arbres n'haviem vist ben pocs fins.



Seguidament... muntanyes, muntanyes, i mes muntanyes verdes que no s'acaben mai, plenes de xaiets mullats fins els ossos. Pero ells la veritat es que van la mar de cofois per l'herbeta ben tranquil.lets i relaxats.



I per acabar visita cultural en mig d'una abadia. Abadia que te un nom que aixi d'entrada ens va recordar al Chiquito de la calzada... KILEMORE ABBEY !!! No puedo, no puedo...

Mes enlla de quikitades, l'abadia era bonica sobretot de fora, de dins era mes assemblada a una casa del tot senyorial. Llastima de pluja perque el paisatge i la situacio eren forca idiliques com podeu veure.
Doncs res ja us he posat una miqueta mes al dia. Avui comenco la meva ultima setmana a GALWAY fent classes, diumenge ja marxarem d'aqui per comencar a fer cami per d'altres indrets com Kilarney, Cork i Dublin... of course!!!

Ens veiem en la propera entrega!!!