Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

diumenge, 3 d’agost del 2008

Cap a Irlanda falta gent !!!



A poques hores de volar cap a Irlanda començo a escriure el meu diari de viatge. Aquest any l'objectiu i els interessos són ben diferents als de l'any passat. Conèixer un nou país, una nova gent, i principalment poder aprendre'n una mica més la llengua.

Aparentment sembla un país atractiu "paisatgísticament" parlant, i tothom en parla molt bé... espero doncs que el fred no sigui gaire contundent, i que la pluja sigui a justa per no haver de sortir nedant!!!


Ara mateix com sempre que estàs apunt de tocar el dos, el més inquietant es rebobinar sobre tot el que has posat a la bossa, i meditar si et deixes res de trascendent i vital pel viatge. De moment rumio i crec portar tot el que és més indispensable... i que els magnífics senyors de l'aeroport portin la tant treballada maleta a la seva destinació a bon port i sense gaires sorpreses, tipus: ON ÉS LA MALETA!!!!

Pos na, com que ja va sent hora d'anar a fer nones, començarem a desfilar... tot apunt, tot en marxa... a despegar s'ha dit!!! Us espero aquí doncs, parlant-vos des de GALWAY!!!!