Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dijous, 7 d’agost del 2008

Primeres impressions IRLANDESES!!!



Com anem catalanets??? per Irlanda tot be, fent vida tranquil.la de ciutat mitjana i petita. la veritat es que Galway es una ciutat molt bonica i entranyable i te forces racons pintorescos on pots gaudir de moments de pau mentre gaudeixes del paisatge.


La nit es una mica diferent, tot i que en general tot va molt d'hora, com passa sempre que surts fora d'Espanya... aqui trobes a molta gent al vespre dins dels pubs entre setmana. I mentre prens una "pint" de cervesa GUINNESS pots escoltar musica tipica celta en directe. Resulta una bona manera d'acabar al dia, abans d'anar a dormir i aixi llevar-se amb forces energies per anar a classe l'endema. I de sentir-me guiri???? NI parlar-ne... esta ple d'espanyols en general i de catalans en concret... total que la feina es trobar altres nacionalitats per seguir parlant. Tot i aixi ens fem forca amb uns italians, uns francesos i una noia alemanya ... i tambe ronden una japoneseta i una txeca... un "poti-poti" vaya!! pero tots bona gent.


De moment l'aventura mes important ha consistit en que la Reyes es va deixar la clau dins de l'habitacio, i es va tancar la porta. Les claus de les habitacions son electroniques, per tant us podeu imaginar que va passar: impossible obrir-la!!! Total que ens va tocar parlar qual "indiu" in de Oeste amb qui fos per aconseguir que algu vingues a obrir la porta i aixi es pugues vestir ... ja que perque tot vingues junt era el primer dia i teniem la prova de nivell a l'escola!!! per sort tot va anar be i ho vam poder fer tot.

Aquest cap de setmana anirem a les ILLES ARAN, i farem una volteta turistica amb Ferry (esperem que no naufragui, tenint en compte les meves experiencies nautiques anteriors) i una altra volteta amb bici per coneixer l'Illa principal.


Acabarem per avui la resenya... com veieu us he ilustrat l'escrit amb alguna que altra fotografia. Si tinc temps potser en penjo mes al facebook, per aquells que vulguin veure mes cosetes del viatge!!!





Doncs apa fins aviat!!! Una abracada i petonets per tots!!!