Riure molt i sovint; guanyar-se
el respecte de les persona intel·ligents
i l'estima dels nens; merèixer l'elogi dels crítics
sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions
dels falsos amics; saber apreciar la bellesa
i trobar el millor en cada persona; deixar
un món millor; saber que almenys una vida
ha respirat més lliurement gràcies
a la nostra: això és haver triomfat.

Ralp W. Emerson

dijous, 14 d’agost del 2008

My God, my God .... the Guinness!!!


Hola,
tranquils que estic la mar de be. Nomes que el ritme de fer cosetes d'aqui, i la possibilitat d'entrar a internet es mes reduida que la de l'experiencia Boliviana. Per tant no podre escriure tant.
De moment l'experiencia esta resultant be, els companys de classe son forca macots i fem forca coses plegats. Habitualment anema prendre alguna cosa cada vespre en els tipics pubs: Spanish Arch, The King's heat, i ahir fins i tot vam sopar "Salmo" al The Quays, tl mes tipic del pubs d'aqui.
En quan a visites fora del que es Galway, hem anat a veure les Aran Island. El vaitge nautic va ser emocionant, mig vaixell es va marejar, pero va valdre la pena ja que un cop alla vam gaudir d'una maginfica ruta amb bici per l'illa. Passant per unes vistes espectaculars, de camps, casetes, torres, burrets tipics d'aqui 9 a l'estil del "burru catala", ovelles i vaques... na, una miqueta de tot. I el mes espectacular els PENYASEGATS i les restes prehistoriques de l'illa... es brutal veure com pica l'aigua en ells des d'aquelles alcades, creant una escuma blanca al seu voltant que contrasta amb el blau majestuos que despren l'Atlantic.
Aquest cap de setmana anirem a uns altres, els mes coneguts d'aqui de fet: The Cliff of Moher, i tambe a Burren el dissabte; i diumenge farem una ruta pel Parc natural de Conemara visitant diversos indrets pintorescos de la zona. Aixi es que espero poder explicar-vos la propera vegada alguna coseta sobre ell.
Doncs res, disfruteu de la calor i la platgeta, i del SOL... que aki va molt buscat. Diguem que es rain, rain, and rain everyday... tot molt verd i maco, pero el preu es no veure el sol.... Comenco a tenir clar que soc una tipica noieta Mediterrania.
See you later!!!